A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Плекаємо патріотів України

Дата: 05.04.2018 16:16
Кількість переглядів: 3

Виховання любові до Батьківщини, до своєї Вітчизни – завдання надзвичайно складне, особливо, коли мова йде про дітей дошкільного віку. Тому з метою розширення та підвищення рівня поінформованості вихователів щодо питань національно-патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення 15 березня 2018 року в  Яструбеньківському закладі  дошкільної освіти  «Чебурашка» відбувся семінар-практикум для вихователів ЗДО на тему: «Роль дидактичних ігор у патріотичному вихованні».

В заході взяли участь методист Брусилівського  методичного кабінету Макаревич Наталія Миколаївна, завідувач  Боднаревська Катерина Петрівна та вихователі  закладів дошкільної освіти  громади.

У вишитих сорочках разом зі своїм  вихователем гостей зустріли наймолодші учасники семінару.

Про актуальність патріотичного виховання дошкільників, проблеми та шляхи їх вирішення було наголошено в доповіді вихователя Бородкіної Олени Володимирівни.

Окрім теоретичної частини, учасники заходу позаймались й практично: разом з дітьми гралися в дидактичні ігри  та  виконували фізкультхвилинки.

Завідувач провела екскурсію  закладом.

За результатами семінару були  прийняті методичні рекомендації. Вихователі взяли  активну участь в обговоренні відвіданого заходу та високо його оцінили.

 

Н.М.Макаревич, методист Брусилівського методичного кабінету

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень