A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Космічні фантазії

Дата: 03.04.2019 16:17
Кількість переглядів: 18

20 березня 2019 року  комунальним закладом  позашкільної освіти  «Обласний центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради  було організовано та проведено 19-ту обласну виставку-конкурс «Космічні фантазії». Захід проводився з метою виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві, збагачення її духовного потенціалу, виховання естетичного смаку, підвищення знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук, а також підготовки делегацій Житомирщини до участі у Всеукраїнських  заходах аерокосмічного напряму.

Учасники виставки-конкурсу «Космічні фантазії», вихованці  ЦДЮТ «Мрія»,представляли свої творчі індивідуальні роботи, в яких в художній формі відтворили реальні космічні явища,події; фантастичні сюжети, образи; уявлення про космічні процеси у Всесвіті , розвиток Землі, інопланетних систем та позаземних цивілізацій.

Людина завжди прагнула пізнати незвідане. Космос — такий близький і водночас далекий — завжди вабив людей. Своє бачення космосу діти зобразили в малюнках та у виробах декоративно-прикладного мистецтва. В їхній уяві ожили дійсні і фантастичні події, космічні явища, фантазії про можливі польоти. 
Переможцями обласного конкурсу «Космічні фантазії» стали вихованці ЦДЮТ «Мрія»:

Макарчук Лідія, учениця 9 класу КОЗНЗ Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст..№1,вихованка  ЦДЮТ «Мрія», отримала ІІІ місце  в номінації «Образотворче мистецтво» за  роботу « Летючий Голландець Всесвіту » (гуаш).

Луценко Софія, учениця  3 класу  КОЗНЗ Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст..№1,вихованка  ЦДЮТ «Мрія» , отримала ІІІ місце в номінації «Образотворче мистецтво» за роботу  «Дівчинка планети Шостого Місяця» (гуаш).

Гаврилюк Дмитро, учень 10 класу  КОЗНЗ Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1, вихованець  ЦДЮТ «Мрія», отримав ІІІ місце в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» за роботу  «Фантастична зустріч».

Вітаємо переможців: малюйте, мрійте  та здобувайте перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень