A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Підтримка захисників України

Дата: 18.01.2024 15:02
Кількість переглядів: 128

Повномасштабна війна зробила українських дітей відповідальнішими і цілеспрямованішими. Якщо раніше чи не найважливішим для підлітків було похизуватися купівлею дорогих навушників чи походом в кафе, то тепер справжньою повагою серед однолітків користуються ті, хто донатить на ЗСУ. 

Доброчинна підтримка захисників України, які боронять нашу країну від ворога, стала доброю традицією і серед педагогічних колективів закладів освіти Брусилівської селищної ради.

Зокрема,  за грудень 2023 року в Брусилівському ліцеї імені І.І.Огієнка було проведено благодійний ярмарок «З вірою в серці» (збір коштів на допомогу та підтримку ЗСУ); акцію «Коробочка добра для захисника»; акцію «Збираємо кришечки» (благодійний фонд Лелекера).

У Брусилівському ліцеї імені Г.О.Готовчиця проведено акцію «Миколайчик для ЗСУ» (зібрано 5 ящиків цитрусових для поранених військових), зібрано кошти для одного з підрозділів ЗСУ (10000 грн.), придбано 100 кг. парафіну для окопних свічок, проведено акцію по збору кришечок для виготовлення дронів та турнікетів.

Осівецька гімназія зібрала 29500 грн. (провели благодійну ярмарку,  для  захисників-татусів учнів та вихованців,  організували благодійний різдвяний концерт).

Соловіївська  гімназія  виготовляла окопні свічки, пекли булочки для воїнів, долучились до сільської акції «Подарунок воїну-односельчанину», провели ярмарки, кошти передали для купівлі основи для сіток та купили смаколики для воїнів, лущили горіхи для енергетичних батончиків.

Приворотська гімназія провела акції «Теплий подарунок для ЗСУ»«Новорічний подарунок для ЗСУ» та зібрала пакунки для 95 ДШБ (окопні свічки, ліки та різні смаколики).

Биківська гімназія провела акцію по збору смаколиків та оберегів для захисників.

Водотиївська гімназія зібрала 9705 грн. на приготування продуктів харчування, а також на пікап для воїнів 82-ої окремої десантно-штурмової бригади – 5000 грн. (педколектив).

Ставищенська гімназія провела в грудні благодійну акцію «Подарунок для ЗСУ».

Кошти, які були зібрані, передані у волонтерський штаб в с. Ставище для військовослужбовців Ставищенського старостинського округу.

Хомутецька гімназія провела благодійний ярмарок по збору коштів для ЗСУ, для шести військових формуваннь зібрали та відправили  посилки, організували акцію по збору допомоги для військовослужбовців, діти яких навчаються в гімназії.

Також багато закладів та установ освіти Брусилівської селищної ради долучилися до освітянського збору на квадрокоптер, а саме: відділ освіти та спорту, Брусилівський інклюзивно-ресурсний центр, Брусилівська мистецька школа, Лазарівська, Приворотська, Соловіївська, Осівецька, Биківська, Хомутецька гімназії, Йосипівська початкова школа, Долинівський, Хомутецький, Приворотський, Новоозерянський, Покришівський, Ставищенський та Брусилівський заклади дошкільної освіти.

Щиро дякуємо всім небайдужим за активність та підтримку доброчинних заходів, адже, допомагаючи нашій армії, ми з кожним днем наближаємося  до  нашої Перемоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень