A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Освіта під час війни. Навчальний рік 2024/2025. Виклики та рішення

Дата: 29.08.2024 14:22
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

29 серпня 2024 року відбулось розширене засідання колегії відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради. На колегії були присутні: Володимир ГАБЕНЕЦЬ, Брусилівський селищний голова, Світлана ПРИХОДЬКО, заступник селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів; Валентина ШУЛЯРЕНКО, завідувачка Брусилівським відділенням Житомирського районного відділу Державної установи «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», Світлана БЕРЕСТОВСЬКА, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного відділу Головного управління ДСНС України у Житомирській області, керівники закладів та установ освіти, їх заступники, фахівці з питань психічного здоровя та безпеки освітнього середовища.

Відкрив колегію начальник відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради Микола ЧМУНЕВИЧ, який привітав усіх присутніх з початком нового навчального року.

Колегія стала важливою платформою для підбиванням підсумків навчального року, що завершився. Обговорено досягнення та виклики, з якими зіткнулися освітні установи протягом минулого року.

Окрім того, значну увагу було приділено плануванню на майбутнє. Під час зустрічі окреслили ключові завдання та пріоритети на 2024-2025 навчальний рік. Серед них — підвищення якості освіти, впровадження інноваційних методик навчання, підвищення професійного рівня педагогічних працівників, а також створення комфортного та безпечного освітнього середовища для учнів і вихованців.

Обговорювали питання впровадження новацій в школах на 2024-2025 навчальний рік, реалізацію концепції Нової української школи у 7 класах, профільну школу та оновлений предмет «Захист України», трансформацію дошкільної освіти, управління інклюзивними процесами, інтеграцію новітніх трендів в освітній процес.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень