A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

«Громада на всі сто»

Дата: 26.09.2024 15:06
Кількість переглядів: 12

Шановні жителі громади!

Повідомляємо про оголошення Всеукраїнського конкурсу «Громада на всі сто», на який ми подаємо проект «Проведи свій вільний час з користю для здоров’я» Заєць Надії, головного спеціаліста відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради.

          В зв’язку з відсутністю у громаді місця відпочинку  для різних груп населення, плануємо створити  активний простір для цікавого сімейного дозвілля з дитячим майданчиком, спортивними тренажерами, мотузковим парком, шахами, баскетбольним майданчиком тощо. Парк, без сумніву, стане найбільш привабливим місцем всієї громади та стимулом проводити більше часу на свіжому повітрі, займаючись різними видами спорту, зміцнювати своє здоров’я і створенням унікальних можливостей для проведення змагань та конкурсів між активними сім’ями, вулицями, селами, що приведе до зміцнення зв’язків  всієї громади.

          Результати опитування (59,1% опитаних зголосились допомагати на добровільних засадах у створенні нового парку), проведеного Надією, вселяють оптимізм вважати, що ми і є громадою на всі 100!

          Будемо тримати вас в курсі всіх новин!

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень