A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ в Брусилівському ЗДО «Віночок»

Дата: 09.10.2024 09:00
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

8 жовтня 2024 року в Брусилівському ЗДО «Віночок» відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України, метою якого було зібрати кошти на допомогу нашим військовим, а саме на придбання авто.

До благодійної акції долучились працівники закладу, батьки та вихованці, які підготували домашню випічку, солодощі, іграшки. Педагоги разом із дітками підготували цікавий концерт, де співали пісні, танцювали таночки. На ярмарку було проведено лотерею та аукціон.

Продавці активно припрошували відвідувачів придбати і почастуватися смаколиками, а учасники ярмарку робили спільні світлини і ділилися враженнями від організованого дійства.

         У підсумку на ярмарку вдалося зібрати  23 200 грн. Таким чином ми вкотре довели, що українці разом - це могутня сила.

         Щира вдячність усім небайдужим, працівникам, батькам, а також всім-всім, хто долучився до організації та проведення благочинного заходу, адже допомагаючи нашій армії, ми з кожним днем на крок ближче до спільної перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень