A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Новини

Освітяни Брусилівщини долучилися до допомоги військовим

  Зусиллями працівників закладів та установ освіти (відділу освіти та спорту, Брусилівського інклюзивно-ресурсного центру, закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти) було зібрано 120 тисяч гривень. За дані кошти було придбано Квадрокоптер дрон DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo with DJI RC, який був переданий 95-ОДШБр. Дякуємо всім, хто долучився до даного збору. Ми віримо, що разом зможемо зробити реальну різницю у житті наших військових та показати їм, що ми стоїмо пліч-о-пліч з ними у боротьбі за мир та свободу.  Слава Україні!

14:16 16.01.2024

Новий автобус для закладів освіти

28 грудня  заклади  освіти Брусилівської селищної ради поповнилися новим шкільним автобусом, який слугуватиме для підвозу учнів до закладів освіти та у зворотному напрямку. Придбаний він був за схемою 50 на 50 (кошти державної субвенції та кошти  Брусилівської селищної територіальної громади).

08:58 01.01.2024

ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ З ПІШОХІДНОГО ТУРИЗМУ В ЗАКРИТИХ ПРИМІЩЕННЯХ СЕРЕД ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

15-16 грудня 2023 року команда вчителів Брусилівської селищної територіальної громади взяла участь у 2-ому обласному Чемпіонаті з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед працівників освіти, який пройшов на базі Стрибізького ліцею Курненської територіальної громади. Наша команда гідно представила Брусилівську громаду та отримала великий досвід в подоланні дистанції.   

13:23 18.12.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень