A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Новини

Шкільний зорепад – 2018

13 квітня 2018 року на базі Брусилівського будинку культури відбувся традиційний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Шкільний зорепад».  Тема цьогорічного фестивалю  «Бути Україні на землі».  У «Шкільному зорепаді» взяли участь 13 закладів  загальної середньої  освіти та ЦДЮТ «Мрія». Відповідно до Положення школярі представляли свої виступи у номінаціях: «Художнє виконавство» (соло – 1-5 класи, соло – 6-11 класи, дует, вокальна група, хор), «Хореографічне мистецтво» та «Театральне мистецтво».

16:01 24.04.2018

Семінар вчителів образотворчого мистецтва

Вивчення предметів «Образотворче мистецтво» та «Мистецтво» в школі мають велике значення. Вони дають можливість ефективно розвивати в учнів  почуття прекрасного, формувати естетичні смаки, вміння розуміти і цінувати твори мистецтва, пам'ятники історії та архітектури, красу і багатство рідної природи. Ці предмети покликані   формувати естетичне ставлення дитини до оточуючого її світу, трудової діяльності, природи, мистецтва; формувати культуру відносин з людьми.

09:12 17.04.2018

Світле свято Великодня

Великдень – це велике, світле і радісне християнське свято, це початок чогось нового і чистого. Здавна воно вважалося родинним. Це свято , коли прийнято дарувати подарунки, ділитися з ближнім добром, теплом і сподіватися на світле і щасливе майбутнє. Саме в ці дні всі ми намагаємося бути добрішими, щирішими, єднатися із родиною, країною.

14:35 13.04.2018

Плекаємо патріотів України

Виховання любові до Батьківщини, до своєї Вітчизни – завдання надзвичайно складне, особливо, коли мова йде про дітей дошкільного віку. Тому з метою розширення та підвищення рівня поінформованості вихователів щодо питань національно-патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення 15 березня 2018 року в  Яструбеньківському закладі  дошкільної освіти  «Чебурашка» відбувся семінар-практикум для вихователів ЗДО на тему: «Роль дидактичних ігор у патріотичному вихованні».

16:16 05.04.2018

Екскурсія до Радомишля

З метою вдосконалення професійної майстерності, підвищення рівня загальної дидактичної та методичної підготовки педагогів 30 березня 2018 року відбувся виїзний семінар – практикум вчителів історії на тему: «Вивчення історії рідного краю». В ході якого педагоги ознайомились з історико-краєзнавчою спадщиною України.

16:40 04.04.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень