A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради

Новини

День працівників освіти Брусилівщини!

Першої неділі жовтня в Україні святкують День працівників освіти. Цього року святкування відбувалося в умовах повномасштабного вторгнення росії, яка руйнує школи та змушує вчителів та учнів шукати нові способи продовжувати освітній процес. Українські вчителі з початку повномасштабного вторгнення демонструють справжню мужність, продовжуючи навчання за найскладніших умов: в укриттях, на станціях метро, у дворах власних будинків, зруйнованих рашистами, навіть, перебуваючи на передовій.

09:47 04.10.2022

Допомога від естонських друзів

У рамках співпраці України з Естонією  та реалізації плану з повоєнного відновлення Житомирської області була надана гуманітарна допомога від Естонської Республіки у вигляді 12 автобусів Iveco Irisbus. 

12:23 28.09.2022

Знайомство з "Київським політехнічним інститутом ім.Ігоря Сікорського"

24 травня 2022 року майбутні абітурієнти Брусилівської селищної територіальної громади відвідали Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського". У ході зустрічі школярі знайомились як саме працює новітнє устаткування електроенергетичної галузі, відновлювальні джерела енергії, генерація електричної енергії на об’єктах традиційної та відновлювальної енергетики, керуванням режимами роботи енергосистем, розподілу електричної енергії та електропостачання, тощо. Також учні відвідали аудиторії та лабораторії, які оснащені сучасним обладнанням де упроваджуються новітні технології навчання з використанням комп'ютерних мереж. На закінчення екскурсії вузом майбутні абітурієнти побували у Державному політехнічому музеї, де зберігається близько 10 тисяч різноманітних експонатів: матеріали зі царини електроніки, приладобудування, радіотехніки, телекомунікацій, інформатики, машинобудування, авіації та космонавтики. Вельми цікава для огляду виставка техніки військового зв'язку та стрілецької зброї. 

15:08 25.05.2022

Учні закладів освіти Брусилівської селищної територіальної громади відвідали Білоцерківський національний аграрний університет

У м.Біла Церква триває робота з учнівською молоддю. Відтак, 17 травня 2022 року у рамках профорієнтаційної роботи учні старших класів закладів освіти Брусилівської селищної територіальної громади відвідали Білоцерківський національний аграрний університет. В ході перебування в аграрному університеті майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитись зі змістом підготовки фахівців на факультетах: "Агробіотехнологій", "Біологічних технологій" "Ветеринарної медицини" та "Екології". Також школярі відвідали навчальні лабораторії, дізнались про можливості практичного навчання та перспективи працевлаштування випускників, організацію дозвілля та побуту студентів.

10:29 18.05.2022

Благоустрій території

Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради упорядкував територію біля своєї адміністративної будівлі. 

11:50 21.04.2022

День Єднання!

16 лютого 2022 року вперше в Україні відзначається День Єднання. Вчителі та учні закладів освіти Брусилівської ТГ долучилися до загальнонаціонального марафону #UAразом, провели уроки єдності та виконали Державний Гімн України. 

13:08 17.02.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень